Provence-i nyárson sült bárány - Franciaország recept
Hány személyre:
» Grill funkció: 90 dkg bárány vesepecsenye, 6 kis paradicsom, 24 gombafej, 12 mogyoróhagyma (vagy csíkokra vágott vöröshagyma), az ízesítéshez: 2 evőkanál olaj, só, bors és provence-i fűszerek.
4-es fokozaton 8-10 perc alatt melegítse elő az Astuciot. Vágja fel a bárányt 3 cm-es kockákra. A hozzávalókat váltakozó sorrendben húzza nyársakra. A nyársakat kenje meg olajjal és szórja meg zöldfűszerekkel. Fűszerezze és süsse körülbelül 20 percig 4-es fokozaton.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom