Öblítsük át a citromot, szárítsuk meg és reszteljük le a héját.
A vajat lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett hevítsük, közben pedig adagoljuk hozz
Pirítsuk meg kissé a kenyereket, kenjük meg a tetejüket vajjal. Fogjunk egy serpenyőt, és kevés vajon főzzük össze a sört, a reszelt sajtot és a fűszereket.
A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A paradicsomot grillezem, a babot
A húst 4-5 napig jégen tartjuk, majd elkészítéskor megtisztítjuk, és enyhén kikloffoljuk úgy, hogy kerek alakúak maradjanak, és borsot szórunk rájuk. Vajjal
Tisztítsuk meg a húst, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajban süssük meg mindkét oldalát 5 perc alatt.
A gombát daraboljuk fel és a portó
Dolgozzuk össze a zsemlemorzsát a vaj felével, egy tojássárgájával, az összevágott hagymával és a felaprított kakukkfűvel, valamint petrezselyemmel. Fűszere
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot és a vizet. Adjuk még hozzá a liszttel e
Először is villával habarjuk el a tojásokat, majd habverővel dolgozzuk össze a vajjal, a cukorral és a vaníliával.
Szitáljuk át a lisztet a sóval és a szód
Ugrás a lap tetejére >>