» 1 nagy csirke » 50 g vaj » 2 ek. olaj » 3 sárgarépa » 2 karórépa » 1 vöröshagyma » 1 csokor vegyes fűszernövény » 3 paradicsom » 18 fekete, kimagozott olajbogyó » 1 csomag fagyasztott leveles tészta » 1 tojás » só és bors
A megtisztított csirkét vágjuk darabokra, fűszerezzük sóval, valamint borssal, ezután pedig a vaj és olaj keverékében jól pirítsuk meg. Ha kész a szaftjában süssük meg a felcsíkozott répákat és az összevágott hagymát. Néhány perc után engedjük fel fél liter vízzel. Adjuk hozzá a fűszercsokrot és ízesítsük még sóval és borssal. Pároljuk háromnegyed órán át. Helyezzük a tálra a tésztát, vájjunk a közepébe egy lyukat és kenjük be a felvert tojással. Tegyük háromnegyed órára előmelegített sütőbe.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom