Sűrítsük be kis tűzön az ecet és a fehérbor keverékét a felszeletelt hagymával és egy csipetnyi őrölt borssal. Mikor már sűrű, adjuk hozzá a borjúvelőt
A barackot hámozzuk meg, magozzuk ki, és szitán törjük át. A tojássárgáját keverjük el a porcukorral, tegyük hozzá a barackot, 2 dl vizet, és kis lángon g
Kimagozott őszibarackot cukorral, citromlével és egy kevés íróval összekeverjük, a megmaradt többi írót hozzáadjuk, poharakba töltjük és megszórjuk búzac
A padlizsánok héját megszurkáljuk, 3 ek. repceolajjal meglocsoljuk, a maradékkal pedig meglocsoljuk a paradicsomokat. A padlizsánt 15 percig, a paradicsomot 8 perci
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom