Vágjuk fel a padlizsánt. Kockázzuk fel a paradicsomot és a krimplit. Szeleteljük a répát kb. 2 cm-es csíkokra, póréhagymát pedig karikára.
Öntsük a cannellini babot a rajta lévő lével együtt egy edénybe, keverjük hozzá a padlizsánt, paradicsomot, krumplit, répát és póréhagymát. Tegyük hozzá az alaplevet és forraljuk fel. Főzzük 15 percig.
Adjuk hozzá a bazsalikomot, gombát a vízzel együtt, és a vermicelli tésztát, majd főzzük még 5 percig. Vegyük le a tűzről és keverjük bele a pestót. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom