» 2 evőkanál mogyoró- vagy étolaj » 5 cm-es frissen hámozott és finomra aprított gyömbérgyökér » 3 gerezd hámozott és finomra aprított fokhagyma » 2 evőkanál száraz sherry » 1 kimagozott, 2és1/2 cm-es darabokra vágott sárga paprika » 1 kimagozott, 2és1/2 cm-es darabokra vágott piros paprika » 2 meghámozott és átlósan vékonyra szeletelt sárgarépa » 340g 2és1/2 cm-es darabokra vágott brokkoli (a szárait vágd vékonyra) » 310g megtörölt és vastagon szelt barna laskagomba » 2 evőkanál szójaszósz » 8db, átlósan 1 cm-es szeletekre vágott újhagyma
Wokot vagy egy vastag falu serpenyőt nagy láng fölött 1 percig melegítsd elő. Az olajat tedd bele és a serpenyőt vagy a wokot forgasd meg, hogy az olaj befedje a serpenyő alját. Süsd 30mp-ig a fokhagymát és a gyömbért. Az sherryt is öntsd bele és tartsd a tűz fölött a serpenyőt további 15 másodpercig. Tedd bele a sárgarépát és a paprikát és rázva- dobálva süsd további 5 percig, vagy amíg puhulni kezdenek a zöldségek.
A gombát, a brokkolit és a szójaszószt is add hozzá. 3 percig rázva- dobva süsd, vagy míg a zöldségek épp megpuhulnak.
Az újhagymát is tedd a serpenyőbe és süsd 1 percig. Tálald azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom