» 1 liter tej » 15 dkg vaj » 15 dkg liszt » 1 fej vöröshagyma » 20 dkg főtt, páncél nélküli garnélarák » 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál liszt » 1 evőkanál zsemlemorzsa » 1 tojás » só » olívaolaj
Első lépésként a hagymát üvegesre pároljuk a vajjal együtt. Adjunk hozzá egy kanál lisztet. Ha már pirulni kezd, öntsük hozzá a meleg tejet. Addig keverjük, amíg sűrű nem lesz. Majd hozzáadjuk a felaprított garnélarákokat és a petrezselymet. Megvárjuk még kicsit kihűl és kroketteket formázunk belőlük. Majd bepanírozzuk őket és forró olajban kisütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom