Mozsárban a fokhagymát mandulafenyőmaggal, sóval és bazsalikomlevéllel addig törjük, míg krémes masszát nem kapunk.
Sajtot is beledolgozzuk, és az olívaolaj
Mandulafenyőt lepirítjuk, fokhagymát durvára vágjuk. Bazsalikom és petrezselyem leveleket letépkedjük. Petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, mandulafenyőmago
Mandulafenyőmagot megpirítjuk. Rucolát apróra vágjuk. Aprítógépben először a fokhagymát, utána a mandulafenyőmagot sóval és borssal, majd a rucolát, olív
Medvehagymát apróra vágjuk. Mandulafenyőmagot lepirítjuk.
Mandulafenyőmagot, olívaolajat, és a csíraolajat tálba tesszük és pépesítjük. Hozzáadjuk a medv
Fokhagymát, fokhagymanyomón átnyomjuk. Bazsalikom leveleket letépkedjük, a sajtot finomra reszeljük. Paradicsomot, mandulát, bazsalikomleveleket apróra vagdaljuk,
Forraljuk fel a gombát a levessel. Másik fazékban forró vízben főzzük 3-4 percig a spárgát. Főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le.
A pestóhoz valókat tu
A petrezselymet összeturmixszoljuk,a többi hozzávalókat egy kicsit megpirítjuk serpenyőben. Forrón üvegekbe tesszük. Felbontás után hűtőben tároljuk.
Petrezselymet és bazsalikomot apróra vágjuk. Fokhagymát durvára vagdaljuk, és tálba tesszük. Összekeverjük a bazsalikommal, petrezselyemmel, vajjal, és szezám
Ugrás a lap tetejére >>