Medve
hagymát apróra vágjuk. Mandulafenyőmagot lepirítjuk.
Mandulafenyőmagot,
olívaolajat, és a csíraolajat tálba tesszük és pépesítjük. Hozzáadjuk a medve
hagymát, és pépesítjük. Belekeverjük a
sajtot, és fűszerezzük.
Paradicsomot keresztbe bevágjuk és forró
vízbe mártjuk, hideg
vízzel hirtelen lehűtjük, héját lehúzzuk, félbevágjuk, és apróra kockázzuk.
Spárgát lehámozzuk, vigyázva, hogy a feje ne sérüljön meg.
spárgahéjat és leveleket felforraljuk, hozzáadjuk a
sót,
citromlevet, cukrot és újra forrásba hozzuk. Szitára tesszük és a főzőlevét felfogjuk.
Főzőlevet felforraljuk, hozzáadjuk a
spárgasípokat, és 12 percig főzzük. Spárgát kivesszük és hőálló tálba tesszük. Paradicsomokat középre fektetjük, és a te
tejére medve
hagymás pestót szórunk. 3-5 percig grillezzük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>