A borjúérméket be
sózzuk,
szalonnával betekerjük, megtűzzük, majd serpenyőben elősütjük. Ezután tepsibe tesszük, mellérakjuk a felszeletelt zöldségeket, meglocsoljuk a borral és a csontlével. Így puhára sütjük, a húst tálra tesszük. A zöldségeket,
szalonnát pépesítjük, majd hozzákeverjük a pecsenyelevet, a bort és csontlevet.
sózzuk,
borsozzuk, a
fokhagymával ízesítjük, és az egészet összeforraljuk. Eközben a rétestésztából 10*10 cm-es lapokat vágunk, majd megtöltjük a cukron megpirított, édes
fehérborral ízesített szőlőszemekkel. A tészta széleit
tojással megkenjük, majd összetapasztjuk, és az összeset pirosra sütjük. Végül a húst a batyuval és a mártással kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>