Összekeverjük az alapanyagokat és már fogyaszthatjuk is.
A húsokat és a májat ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megpirított hagymát, az összepréselt fokhagymát, a felaprózott paradicsompaprikát, a mustárt, a petrezsely
Vékonyan szeljük fel a fokhagymát. Sózzuk meg, és hagyjuk kicsit állni, majd zúzzuk péppé. Melegítsük fel a pecsenyezsírt, dolgozzuk bele a fokhagymát, és f
Az élesztőt a vízben felfuttatjuk, majd a liszthez keverjük az olajjal, sóval együtt, és kelni hagyjuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd a felcsíkozott
A kicsontozott húsba hosszában három lyukát vágunk, majd az egyikbe az uborkát, a másikba a megtisztított répát, a harmadikba pedig a megtisztított petrezselye
Tetszés szerinti paradicsompaprika húsát daráljunk le, sózzuk be, majd tegyük el kis üvegekbe. Finom szendvicskrémként, illetve sok leves alapanyaga. A benne lé
A csirkeszárnyakat sózzuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük, majd egy serpenyőbe tesszük. Felöntjük fél-fél pohár vízzel és tejjel, majd miután felforrt, sü
Lásd a kaszinótojásnál, csak ehhez rákhúst is adunk.
Ugrás a lap tetejére >>