A tojások sárgáját eltávolítjuk és a májjal, hagymával együtt vajon pirítjuk, majd lepasszírozzuk. Ehhez keverjük a vajat, és bechamelt, fűszerezzük, és
A kenyeret felszeleteljük, vajazzuk, sózzuk, és formázó zsák segítségével, a libamájpástétommal ízesítjük. A szendvicsek tetejét a felolvasztott aszpikkal
A tojásokat és a tepertőt kétszer megdaráljuk. Belekeverjük a hagymát, a libazsírt, mustárt, kakukkfüvet és tárkonyecetet, majd fogyasztásig hűtőben tárol
A magokat megpirítjuk, majd kávédarálóval megőröljük, és egy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval és annyi vízzel, hogy krémes legyen. Hűtsük be,
A ledarált húshoz keverjük a beáztatott zsemlét, a felkockázott szalonnát, a tojást és a fokhagymakrémet. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd az egészet cel
A krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, majd a szalonnával együtt ledaráljuk, és egy tálba tesszük. A fűszereket és az összepréselt fokhagymát is a tál
A sertésmájat babérlevéllel ízesített vízben 20 percig főzzük. Amikor kihűlt, finomra daráljuk. A libamájat a szarvasgombával együtt felkockázzuk, sóval,
Főzzük meg a krumplit, majd nyomkodjuk szét, és keverjük el a sóval és az olajban megpirított hagymakockákkal. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd tegyük a hűtőbe.
Ugrás a lap tetejére >>