» 4 tonhalsteak (egyenként 180 g) » 250 g összevágott koktálparadicsom » 60 g kimagozott, összevágott, fekete olajbogyó » 60 ml extraszűz olívaolaj » 4 összevágott mozzarellagolyó » fél vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 evőkanál balzsamecet » 2 evőkanál durvára vágott petrezselyem » só és frissen őrölt fekete bors » rukkola a tálaláshoz
Saláta:
Keverjük össze a paradicsomot, az olajbogyókat, a hagymát, a mozzarellát és a petrezselymet egy tálban. sózzuk, borsozzuk. Locsoljuk meg 2 evőkanál olajjal és balzsamecettel. Rázzuk jól össze. Tegyük félre.
Melegítsük fel a grillserpenyőt. A tonhal mindkét oldalát kenjük meg a maradék olajjal, majd sózzuk és borsozzuk. Süssük meg mindkét oldalát kb. 2-3 perc alatt. Tegyük tálalóra, tetejére helyezzük rá a salátát és a rukkolalevelekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő 19-21 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom