A halat 24 órával előtte beáztatjuk, és négyszer cserélünk rajta vizet. Leszűrjük, konyharuhával megtöröljük, kiszálkázzuk, és apóra daraboljuk. Ismét megtöröljük, és félretesszük. A
hagymát finomra vágjuk, és forró olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a halat. Kevergetjük, hogy mindenhol megpiruljon. Mozsárban összezúzzuk a
fokhagymát, a petrezselymet,
sózzuk,
borsozzuk, hozzáöntjük a bort, és az egészet ráöntjük a halra. Időnként megkeverjük, megszórjuk
liszttel, és hagyjuk főni. Hozzákeverjük a megmosott kagylókat, közben rázogatjuk. Amikor elkészült megszórjuk a feldarabolt
tojással.
Elkészítési idő: 40 perc.
Nehézségi fok: könnyű
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>