» 90 dkg sügérfilé, bőr nélkül, leöblítve, » megszárítva, és 1 cm-es kockákra vágva » 1 narancs leve és héja » 2 citrom leve » 1 közepes vöröshagyma, nagyon vékonyra » szeletelve » 1 piros vagy sárga és 1 zöld kaliforniai paprika » nagyon vékonyra szeletelve » 20 dkg koktélparadicsom, szára nélkül, » félbevágva » 1 doboz kókusztejkonzerv » finom tengeri só, ízlés szerint » friss koriander
A felkockázott halat egy tálba tesszük, a citrom- és narancslevet,a narancs héját rátesszük, és folpackkal letakarva hűtőbe tesszük. Kb. 4-8 óráig állni hagyjuk. A zöldségekkel, a kókusztejjel összekeverjük, majd sózzuk, és salátaleveleken tálaljuk. Friss, apróra vágott korianderrel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom