Egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a csíkokra vágott pulykahúst, majd megsózzuk, megborsozzuk. A zöldségeket feldaraboljuk és egy tálba öntjük. A tonha
A zellert, almát felkockázzuk, ráöntjük a majonézmártást és összekeverjük a tárkonyos, citromos, kapros vízben főtt, hal és rákhússal. Végül az egésze
A kapribogyót felaprítjuk, a céklát, uborkát, almát, póréhagymát és 2 tojást felkockázunk. A halat vékonyan felszeleteljük, és egy pár szeletet félretesz
A fogast a halmajonéz receptje szerint főzzzük meg, majd feldaraboljuk. A paprikát, paradicsomot felkockázzuk, a hagymát, snidlinget felaprítjuk. Sóból, ecetből
A meghámozott almát felcsíkozzuk, majd összekeverjük a szintén csíkokra vágott hallal és uborkával. A diót, mandulát, mogyorót megfőzzük, majd a halas keve
Sós, babéros vízben megfőzzük a tenger gyümölcseit. Két dl vízből, olajból és a fűszerekből salátaöntetet készítünk, végül a tenger gyümölcseire te
Átmossuk a tenger gyümölcseit és meglocsoljuk a citrom levével.
4 evőkanál olívaolajba dolgozzuk a zúzott fokhagymát és a felvágott petrezselymet, bazsalikom
A tonhalat sós vízben megfőzzük, majd felcsíkozzuk, és hozzáadjuk a félbevágott olajbogyókat. Az olajat, kevés vizet, citromlevet, fűszereket összekeverjük
Ugrás a lap tetejére >>