A hozzávalókat egy közepes tálban összekeverjük, és már fogyasztható is.
A rizst 14 perc alatt puhára főzzük bő vízben, majd leszűrjük és kihűtjük. Fél liter sós vízben 15 perc alatt puhára főzzük az apróra vágott sárgarép
A heringet megtisztítjuk, a gerinccsontról lefejtve darabokra vágjuk. A főtt burgonyát, a hámozott almát kis szeletekre, az uborkát és a főtt tojást vékony ka
A heringet megtisztítjuk, a gerinccsonttól megszabadítva feldaraboljuk. A főtt burgonyát és a hámozott almát kis szeletekre vágjuk. Az uborkát és a főtt tojá
A kapribogyót felaprítjuk, az uborkát, a burgonyát, a hagymát és az almát felkockázzuk, a halat vékonyan felszeleteljük, és egy pár szeletet félreteszünk. A
Burgonyát főzzük meg sós vízben, majd hagyjuk kihűlni. Tegyük egy salátástálba, adjuk hozzá a heringet, a fehérbort, és a petrezselymet. Keverjük össze, é
A narancsot, citromot lehámozzuk, majd felkockázzuk, ugyan ezt tesszük a hallal és leöntjük az olajból, kevés vízből, sóból, petrezselyemből készült salát
Alaposan fűszerezzük be a halat, majd kevés olajon süssük elő. Ezt tegyük egy üvegtálba, locsoljuk meg a joghurttal, szórjuk meg sajttal, és süssük míg a sa
Ugrás a lap tetejére >>