Átmossuk a tenger gyümölcseit és meglocsoljuk a citrom levével.
4 evőkanál olívaolajba dolgozzuk a zúzott fokhagymát és a felvágott petrezselymet, bazsalikomot. Átmossuk a salátákat, majd a leveleit összetépkedjük. A maradék olajjal összeforgatjuk a felkarikázott lilahagymát, az olajbogyót, a felszeletelt paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük, majd néhány percre állni hagyjuk. 4 tányérra halmozzuk a salátát, amire rákanalazzuk a már elkészített szószt és a paradicsomos keveréket, a tetejére pedig a lazacokat tesszük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom