» a páchoz:25 dkg tonhal vagy sárgafarkú holdhal » leöblítve és megszárogatva » körömnyi friss gyömbér, apróra vágva » 1 kiskanál szójaszósz » 1 evőkanál pirítottszezám-olaj » a vinaigrette öntethez: » körömnyi friss gyömbér,apróra vágva » 0,5 dl ízesítés nélküli rizsborecet » 1 zöldcitrom leve » 2 evőkanál olaj » 2 kiskanál szójaszósz » 1 evőkanál pirított szezámmag » a salátához: » 10 dkg összevágott sárgarépa » 10 dkg vékonyra szeletelt uborka » 2 bébi pak choy vagy kínai kel, levelire bontva » 2 piros húsú paprika, kimagozva és vékonyra szeletelve » friss koriander, a díszítéshez » 10 dkg savanyított gyömbér
A tonhalszeleteket falatnyi darabokra vágjuk, és egy tálba tesszük. A gyömbért, a szójaszószt és a szezámolajat összekeverjük, és ráöntjük a halra, és pácolni hagyjuk, míg az öntetet elkészítjük.
A vinaigrette-hez a gyömbért, a rizsecetet, a zöldcitromlevet, az olajat,a szójaszószt és a szezámmagot egy tálban összekeverjük.
A sárgarépát, az uborkát, a pak choy-t, a savanyított gyömbért, és a paprikát egy tálba rendezzük. A halat közébre halmozzuk, majd meglocsoljuk az öntettel, és korianderrel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom