» 8 szép ponty szelet » só » 3 tojás » 1 kiskanál ételízesítő por » 10- 10 dkg liszt és zsemlemorzsa » A sütéshez: » olaj » A körethez: » 1 kg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldborsó, cukkini, zeller, zöldbab...) idény szerint » A tálaláshoz: » tartármártás
A megmosott halszeleteket, papírtörlőn szárítsd meg, sózd be. A tojásokat üsd fel, csipet sóval, ételízesítővel keverd habosra. A halszeleteket sorban tedd először lisztbe, majd tojásba, és végül zsemlemorzsába, és bő forró olajban süsd pirosra. Tedd ki szalvétára, hogy leitasd a felesleges olajat. Párolt zöldségek társaságában és tartármártással kínáld.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom