Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 640 kcal/2697 kj adagonként
A
cukkinit mossuk meg, majd szeleteljük fel. A
mogyoróhagymát pucolás után vágjuk félbe. A piros
paprikát szintén felezzük el. Távolítsuk el a magokat, és a szárat is, a
paprika húsát kockázzuk fel. A
lazacfilét mosás után kissé szárítsuk, majd kockázzuk fel.
A
cukkinit, a
mogyoróhagymát, a
paprikát, a halkockákat és a garnélákat húzzuk fel tetszés szerinti sorrendben nyársakra. A kicsi nyársakat ízesítsük
sóval,
borssal,
gyömbérrel és kardamommal.
Egy serpenyőben hevítsünk fel olajat, és ebben süssük meg a nyársakat. Minden oldalukat 6-7 percig süssük. Kapormártással tálaljuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>