A halakat felszeleteljük és megfűszerezzük. A zöldségeket felszeleteljük és a hallal együtt feltesszük főni. Fűszerzacskóba tesszük a felnegyedelt hagymát,
A grillsütőn parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A faforgácsot a szénre terítjük. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverj
Sózott, bevagdosott halat megpirítjuk, majd sütőben 20 perc alatt készre sütjük.Sós borsozott gombát vajban addig párolunk míg a saját levét el nem főtte.Li
A halat a lisztbe forgatjuk, majd a vajon megsütjük. Kiszedjük, és a vajra ráteszük a gombát, tejfölt, citromlevet, sót és egy kevés vizet. Felforraljuk, majd
A felszeletelt halat megfűszerezük, lisztbe panírozzuk, és megsütjük az olajban. A mártást a következő képpen készítjük el:
vajban megpirítjuk a felaprít
A fogast besózzuk, majd grillrácson készre sütjük. Eközben a felaprított gombát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rákot, a felaprózott kaprot és a tejszínt.
A halat besózzuk, majd grillrácson készre sütjük. Eközben az almát felszeleteljük, kevés olívaolajat locsolunk rá, és felöntjük a tejszínnel. A parajlevele
A süllőt elfelezzük, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az ánizst és 2 ek. olajat, majd ebben pácoljuk 1 órát a halat. Eközben a felf
Ugrás a lap tetejére >>