A zöldborsót a vajon megpároljuk, majd sózzuk, az összepréselt fokhagymával ízesítjük. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, beleszórjuk a lisztet, és még egys
Lásd a főzelékeknél, de különbség, hogy ecet helyett citromlével ízesítjük, tejföl helyett tejszínt használunk hozzá, és a paprikát kihagyjuk belőle.
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a lisztet, petrezselymet, kaprot, fűszereket, kevés vizet. Megfőzzük a burgonyát, felkarikázzuk a rántásba ra
A zsemléket néhány percig vízbe tesszük, majd kipréseljük.
A vajon megfuttatjuk a lisztet, majd felengedjük s tökkel és néhány percig pároljuk. Ezután hozz
A fűszeres vízben főtt spárgát pirított vajas morzsába panírozzuk
Pirítsuk a lencsét egy lábasban felforrósított olajon, majd 6 dl forrásban lévő vizet és a currykrémet adjuk hozzá. Forraljuk, majd fedjük le, és főzzük to
A zöldbabot megtisztítjuk, majd sós vízben főzni kezdjük. Eközben a vajat megmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet, majd a meleg tejet, és így addig főzzük,
A megtisztított zöldbabot forrázd le,és hagyd jól lecsepegni.Vágd apróra a szalonnát,a hagymát,és a fokhagymát.A meghámozott paradicsom kemény húsát kocká
Ugrás a lap tetejére >>