A
burgonyát héjában,
sós
vízben megfőzzük, majd meghámozzuk és felkockázzuk. Egy másik lábosban,
sós
vízben megfőzzük a zöldbor
sót, leszűrjük, félretesszük. A
salátát csíkokra vágjuk, a csirkét kicsontozzuk, a húsát felkockázzuk. A
sonkát felaprítjuk. Egy
salátástálban összekeverjük a
salátát, a csirkét, a
burgonyát, a
sonkát, a zöldbor
sót, a felaprított zöld
paprikát és az
ecetes
uborkát.
Az öntethez turmixgépben összekeverjük a
tojássárgáját, az olajat, a
sót, a
borsot, a
citrom levét és a
mustárt, majd hozzáöntjük a
tejszínt. Az öntetet a
salátára öntjük.
Elkészítési idő: 30 perc.
nehézségi fok: könnyű
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>