» 1 saláta » 185 g tonhalkonzerv » 3 db burgonya » 2 tojás » 12 fekete kimagozott olívabogyó » 250g zöldbab » 5 szardellafilé » 1/2 uborka » Az öntethez: » 2 ek. fehér ecet » 1 tk. dijoni mustár » só és bors » 5 ek. olívaolaj » 1 tk. finomra vágott tárkony » 1 tk. finomra vágott turbulya
Alaposan folyó víz alatt mossuk meg a salátát és szedjük közben leveleire. A burgonyát és a tojásokat főzzük meg, majd vágjuk négybe. A szardellafiléket lecsepegtetjük, a zöldbabot pedig előfőzzük. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és az öntettel átforgatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom