Forrósítsuk meg az olaj felét, és pirítsuk meg benne a
hagymát, édes
köményt és a
krumplit. Adjuk hozzá a
fokhagymás és ezt is pirítsuk meg. Zöldségeket szedjük tányérra.
Verjük habosra a
tojásokat, keverjük bele a petrezselymet, ízesítsük.
Forrósítsunk olajat,
tojás felét öntsük bele, tegyük rá a zöldségeket, tésztát és az olajbogyó felét. Maradék
tojást öntsük a te
tejére, és süssük addig míg a széle meg nem szilárdul.
Emeljük meg az omlett szélét, hogy a még folyékony
tojás alá tudjon folyni.
Omlettet tegyük tányérra, serpenyőben forrósítsunk fel olajat és süssük meg az omlett másik felét is. Kész omlettet díszítsük
majoránnával és olajbogyóval, valamint
paradicsommal.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>