A krumpli a gombalevesben 10 percig főzzük, majd leöntjük a vizet és vastagon felszeleteljük.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd egy tepsibe kevés olajat öntünk, és a krumplit beletesszük. A krumplikat is meglocsoljuk kevés olajjal, és megszórjuk napraforgó-és szezámmaggal, sóval és korianderrel.
A krumplit 20 percig sütjük. A bazsalikomot csíkokra vágjuk, az újhagymát megpucoljuk és felkarikázzuk.
Mártogató:
Az újhagymát, a bazsalikomot belekeverjük a krémsajtba, ízesítjük sherryvel, sóval és és borssal.
Elkészítési idő: 45 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom