» 8 nagy portobello, field vagy nagy kalapú csiperkegomba » 125 g morzsolt fetasajt » 60 ml extraszűz olívaolaj » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 2 evőkanál finomra vágott oregánó » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 1 csomó összevágott rukkola » só és frissen őrölt fekete bors » pirított ciabatta a tálaláshoz
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A gombák tetejét spricceljük meg olaj felével. A gombafejeket a lemezes oldalukkal felfelé tegyük egy tepsibe. Töltsük meg fetával, petrezselyemmel és oregánóval. A maradék olajjal és a citromlével spricceljük meg. Sózzuk, borsozzuk, és süssük 15 percig. Tegyünk a tányérra egy pirítóst, rá a gombafejet és díszítsük rukkolával. Forrón tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom