» 200 g hosszú szemű rizs » 400 g sertéstarja » 400 g csiperkegomba » 300 g hagyma » 1 gerezd fokhagyma » 1 zöld csilipaprika » 6 ek. szójaolaj » 2 ek. világos szójaszósz » 2 ek. osztrigaszósz » 2 tk. étkezési keményítő » fél csomó petrezselyemzöld
Az előzőleg csíkokra szelt húst összekeverjük az étkezési keményítővel, valamint a szójaszósszal és az osztrigaszósszal. Ezután a húst forró olajban sűrűn kevergetve megsütjük, majd hozzáadjuk a csilipaprikát, a fokhagymát, hagymát és a gombát. Néhány percnyi sütés után az előzőleg félpuhára főzött rizst is a wokba helyezzük, és időnként megkeverve a többi hozzávalóval együtt átsütjük. Tálaláskor apróra darabolt petrezselyemmel megszórhatjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom