A felkockázott húst a wokban felmelegített olajban megpirítjuk, majd félretesszük. A felaprózott
mogyoróhagymát és
zellert, valamint az összepréselt
fokhagymát tesszük a wokba, és néhány perc alatt megpároljuk. Ezután az egészet egy turmixba tesszük a hússal együtt, és még jobban felaprítjuk. Belekeverjük a
szójaszószt, a
tojást, majd
sózzuk,
borsozzuk. Egy másik tálban elkeverjük a
szójaszószt, a
rizsbort és a
szezámmagot. A turmixgépből kivesszük a masszát, golyókat csinálunk belőle, majd a wok-ba visszatéve megsütjük őket. Az új
hagymát 5 cm-es csíkokra felvágjuk, majd megsütjük, és a gombócokkal, valamint a mártogatóval együtt kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>