a garnélák páncélját szedjük le, és mossuk meg őket. A felét pürésítsük robotgépben, a másik felét aprítsuk fel, és keverjük össze a pürével. Az üvegtészára öntsünk forró vizet, hogy ellepje, és hagyjuk 1 percig ázni. Öntsük le róla a vizet, és vágjuk kis darabokra. A
tojást keverjük össze 1,5 dl
vízzel és a halszósszal. Tegyük a tálba a
lisztet, öntsük bele a
tojásos keveréket, és keverjük sima tésztává. Az új
hagymát vágjuk apróra, a
chilit vágjuk félbe, magozzuk ki, és aprítsuk fel. A
lisztes masszát dolgozzuk össze a garnélakeverékkel, a garnélakrémmel, az új
hagymával, a chilvel és a tésztával. Formáljunk belőlük gombócokat. Az olajat hevítsük fel forróra a wokban, és süssük meg a gombócokat. Csepegtessük le, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>