A halat daráljuk le a
hagyma-
fokhagyma keverékkel és a provence-i zöldfűszer keverékkel, és gyúrjuk bele a bacont. Sózzuk,
borsozzuk, ízesítsük
gyömbér-és
mustárporral. A kenyeret szeleteljük fel, és a héjukat kissé vágjuk le. A szeleteket kenjük meg
tojással, osszuk el rajtuk a halpépet, és szórjuk meg
szezámmaggal. Nyomkodjuk meg, majd kenjük meg ismét
tojással. Az olajat hevítsük fel a wokban, tegyük bele a kenyereket megkent felükkel lefelé, majd lassú tűzőn süssük őket ropogósra. Konyhai papírtörlőn csepegtessük le őket, a
citromot vágjuk cikkekre, és tálaljuk. Kínáljunk mellé
szilvaszószt.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>