Forrósítsuk fel az alaplevet, és a tésztát dagasszuk benne 10 percig. A tofut vágjuk kockára, a csilit hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk fel karikára. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, majd a tofut a csilivel pároljuk meg benne. A
citromfüvet mossuk meg, és adjuk a tofuhoz. A
gyömbért pucoljuk meg, és reszeljük le. A
hagymát szintén pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra, és adjuk a
gyömbérrel együtt a tofuhoz. A
lime-leveleket mossuk meg, és vágjuk apróra. A leveleket, a
paradicsomlevet, a halszószt, a pálmacukrot és a
citromlevet tegyük a wokba. A taj csojt mossuk meg, a
rizstésztát keverjük össze a tofuval, majd merjük tálkákba, és díszítsük a taj csojjal.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>