Vágjuk fel apróra a vörös
hagymát. Fogjunk egy serpenyőt és melegítsük fel a Rama
margarint, majd ezen pirítsük meg az apróra vágott vörös
hagymát. A húst, az alapot, 2,5 dl
vízzel adjuk hozzá a
hagymához és forraljuk fel. A penne tésztát
sós
vízben főzzük le, majd adjuk hozzá a húshoz, majd szórjuk meg
oregánóval. A
tojások sárgáját válasszuk szét a fehérjétől. A sárgáját adjuk hozzá a húshoz és a tésztához, a fehérjét pedig verjük fel kemény habbá, majd ezt is öntsük hozzá. Fogjunk egy tepsit, kenjük ki Rama
margarinnal és szorjuk be zsemlemorzsával, majd a keveréket tegyük a tepsibe és süssük meg közepes lángon kb. 20-25 perc alatt. Tálalás előtt reszeljük le a
trappista sajtot, majd ezzel szórjuk meg a tésztafelfújt te
tejét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>