» 1 kg főtt burgonya » 4 dl tejföl » 1 púpozott tk. piros fűszerpaprika » 1 ek. liszt » 1 vöröshagyma » 4 ek. olaj » 20 dkg reszelt füstölt sajt » 4 vékony véreshurka » só
A burgonyát egy tepsibe karikázzuk, majd sóval ízesítjük. A tejfölt összekeverjük a lisztet, pirospaprikát és a sót. A hagymát felaprítjuk, majd a tejfölhöz adjuk, és a burgonyára simítjuk. Rátesszük a hurkát, meghintjük sajttal, majd lefedve fél órát sütjük. Végül megpirítjuk a tetejét.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom