Csirkét feldaraboljuk,
sóval megszórjuk.
szalonnát kockára vágjuk, zöld
paprikát felkarikázzuk. Vörös
hagymát felaprózzuk,
paradicsomot cikkekre vágjuk.
habarás:
tejfölt 1 tk.
liszttel és kevés
vízzel elkeverjük. Bog
rácsba először a
szalonnát tesszük,
zsírjára sütjük, beleszórjuk a
hagymát és megdinszteljük. Piros
paprikát szórunk bele, és egy kevés vizet adunk hozzá. Csirkedarabokat a bog
rácsba rakjuk, majd lepirítjuk őket. Fűszerezzük, hozzáadjuk a zöld
paprikát,
paradicsomot. Felöntjük egy kevés
vízzel és felhevítjük az ételt. Ha a hús majdnem puha, hozzáadjuk a
habarást, elkeverjük és pár percig még főzzük az ételt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>