Húst felcsíkozzuk. Vöröshagymát vékonyra szeleteljük. szalonnát csíkokra vágjuk. tárkonylevelet késsel felaprózzuk. A bográcsba beletesszük a szalonnát, zsírjára sütjük, és hozzáadjuk a vöröshagymát. Ha a hagyma megpirult, belerakjuk a húst. Együtt pirítjuk tovább. Sózzuk, megszórjuk tárkonylevéllel, felöntjük vízzel. Addig főzzük, míg a hús puha nem lesz. Elfőtt vizet fehérborral pótoljuk. Ha a hús puha, tejfölből és lisztből habarást készítünk, hozzáadunk egy kevés tárkonyecetet, és behabarjuk a bárányragut. Párolt rizzsel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom