A tojásokat válasszuk ketté. A sárgákat keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét és az amarettót. A fehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a vajat, a porcukrot, a sót és a tojások sárgáját. A csokibevonót megolvasztjuk, és ezt is a többihez keverjük. A t
A sütőt 150 fokra előmelegítjük. a kétszersültet morzsává törjük, majd összekeverjük 2 ek. cukorral és a vajjal, és összegyúrjuk. Tortaformába töltjük
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A tejszínt a cukorral felverjük, majd beleforgatjuk a pürésített málnát. Az ananászt hosszában elnyolcadoljuk, magját eltávolítjuk. Húsát felkockázzuk, és
A cukrot lábosba tesszük, felöntjük 5 deci vízzel, majd forrás után még 5 percig főzzük. Ekkor beleöntjük a gyümölcslevekkel, majd ha kihűlt, a mélyhűtő
Az ananászt elfelezzük, torzsáját eltávolítjuk, húsát kivájjuk. A feldarabolt ananászhoz keverjük a túrót, a cukrot, a rumot, majd az egészet visszakanalazz
A marcipánt és 100 g porcukrot alaposan összegyúrunk, majd porcukorral meghintett deszkán fél cm vastagra nyújtjuk. Az ananászt vékony csíkokra vágjuk és szor
Ugrás a lap tetejére >>