Az egész
tojásokat felverjük 6 evőkanál meleg
vízzel, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a búza
lisztet, a
kakaóport és a sütőport. Az egészet jó alaposan összekeverjük, hogy sima tésztát kapjunk. A tésztát egy kibélelt tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 180-200°C-on 35-40 percig sütjük. Miután megsült és kihűlt, 2 egyforma lapra vágjuk. A kikevert lekvár kétharmadával megkenjük az első tortalapot, majd rátesszük a másik lapot és bevonjuk a maradék lekvárral a tortát. A gőz fölött megolvasztott
csokoládé és kókuszkrém keverékét alaposan összekeverjük és bevonjuk vele a torta külsejét. Ezután egy késsel kijelöljük a 16 szeletet, majd ha kihűlt a torta, tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>