Az egész
tojásokat 2 evőkanál forró
vízzel összekeverjük, majd hozzáadunk 100 g cukrot és apránként a
mogyoróval elkevert
csokoládét. Végig elektromos keverőt használunk. A masszát kibélelt tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 180-200°C-on 25-30 percig sütjük. Miután a tészta kihűlt, az áfonyát rátesszük a te
tejére. A
tejszínt a vaníliás
cukorral és a megmaradt
cukorral kemény habbá verjük, majd a hab kétharmadát rákenjük az áfonyák te
tejére. A megmaradt habbal nyomózsák segítségével a tortaszélét habpöttyökkel díszítjük, a közepét pedig be
rácsozzuk. Az így kapott
rács egyes részeit megtöltjük a
narancszselével.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>