Egy tálban összekeverjük a
lisztet a sütőporral és a
cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama
margarint, a
tejfölt és a
tojásokat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és négyzetekbe vágjuk, majd ezekkel béleljük ki a kosárkaformákat (legyen felesleg is, amivel a te
tejét is befedjük). A diót elkeverjük a
mézzel. A kosarak aljára lekvárt, rá pedig diós masszát teszünk. Fedjük be a kosarakat, majd tegyük őket előmelegített sütőbe, és süssük ki. Mikor kihűlt, akkor bevonjuk a te
tejüket az olvasztott
csokoládéval. A
zselatint elkeverjük némi
vízzel, összefőzzük, majd a
tejszínnel is összedolgozzuk. Ezt nyomózsákba töltjük, és ezzel díszítjük a süteményeket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>