» Tészta: » liszt » puha vaj » cukor » 1 tojás » Töltelék: » puha fehér krémsajt » mascarpone » vörös bogyós gyümölcsök
Gyúrjuk össze a tészta hozzávalóit, majd nyomkodjuk egy kapcsos tortaforma aljára. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
Keverjük össze a krémsajtot és a mascarponét fele-fele arányban, majd öntsük a tésztára. A gyümölcsökből készítsünk mártást.
A tortát süssük meg, majd a mártással meglocsolva tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 45 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom