A
tojások sárgáját keverjük ki a
cukorral, majd adjuk hozzá a kukoricadarát. Hámozzuk meg a mangót, magozzuk ki, és 2 mangót turmixoljunk össze. A maradék mangót pedig vágjuk vékony szeletekre, locsoljuk meg a
narancseszenciával, és a zöld
citrom levével. Takarjuk le egy alufóliával, és hagyjuk állni. A mangópépet melegítsük fel a
kókusztejjel. A
cukor-
tojás-kukoricadara keveréket és a mangópépet tegyük egy nyeles edénybe, és keverjük össze habverővel. Kevergetés mellett főzzük lassú tűzön. Amikor besűrűsödött húzzuk le a tűzről, és egy kevés
tejjel hígítsuk fel. A mangószeleteket osszuk el egy tányéron, majd öntsük rá a langyos krémet, és szórjuk meg kókuszreszelékkel.
mindössze 20 perc alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>