» 5 dkg pörkölt mandula » 5 dkg vegyes cukrozott citromhéj » 18 dkg mazsola » 1 l vaníliafagylalt » 0,8 dl rum » 10 dkg cukrozott piros és zöld cseresznye » 1 tk. mézes fűszerkeverék » 1 tk. őrölt fahéj » 1/2 tk. reszelt szerecsendió » 1 l csokoládéfagylalt
A mazsolát, mandulát és a cukrozott gyümölcshéjat a rumba áztatjuk éjszakára. Másnap egy tálban a vanília fagyihoz keverjük az elnegyedelt cseresznyét, majd egy pudingos tál alján és oldalán eloszlatjuk, és mélyhűtőbe tesszük. A csokifagyiba keverjük a rumos keveréket és az összes fűszert, majd a forma közepében eloszlatjuk, és tálalásig mélyhűtőbe tesszük, hogy alaposan megkössön.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom