A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, a vaníliás cukrot és a vizet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Egy edényben keverjük össze 5 dkg porcukrot a
tejföllel és a felvert
tojássárgájával. Ezt gőz fölött főzzük sűrűre. majd ezt dolgozzuk össze a többi hozzávalóval. Ezt a krémet kenjük a két lap közé. A te
tejét a hozzávalókból kevert mázzal vonjuk be. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>