A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk fel három lapra. Álljunk neki a krémnek: 10-10 dkg porcukrot keverjünk el a
tojássárgájával és
tejjel, majd ezeket dolgozzuk össze. Belekeverjük még a
lisztet is, majd sűrű krémmé főzzük. A Rama
margarint verjük fel az 5 dkg por
cukorral, a többi hozzávalóból készítsünk
tejszínhabot, majd mindent dolgozzunk össze. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>