A
tojássárgákkal keverjük el a habosra vert por
cukor és Rama
margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott tésztát tegyük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe. Előmelegített sütőben süssük ki, mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Az
almát törjük át, és keverjük el a por
cukorral. A többi hozzávalóból készítsünk
tejszínhabot, majd keverjük el az
almás masszával. Ezt a krémet kenjük a két lap közé. Készítsük el a másik krémet: A Rama
margarint verjük habosra a por
cukorral, majd keverjük hozzá az áttört
almát. Ezzel kenjük meg a sütemény te
tejét. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>