A
tojásfehérjéket és a porcukrot habosra verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk három részre. Álljunk neki a krémeknek: Egy tálban keverjük habosra a
tojássárgákat a rummal, a
kakaóval és a por
cukorral, majd főzzük sűrűre. A többi hozzávalóból elkészítjük a
tejszínhabot, majd hidegen összedolgozunk mindent. Ezt a krémet kenjük az első két lap közé. A másik krémet készítsük el az előzőhöz hasonlóan, és kenjük a második lapra. Fedjük be ezt a harmadikkal, majd vonjuk be a hozzávalókból főzött mázzal. Végül vágjuk fel szép szeletekre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>