» 4 piros kaliforniai paprika » 400 g bolti orecchiette » 250 ml tejszín » 100 g zsenge spenótlevél » 180 g fetasajt kockára vágva
Grillezzük meg a paprikát, amíg a bőre fekete lesz. Tegyük papírzacskóba 10 percre, majd húzzuk le a héját, magozzuk ki, a húsát vágjuk csíkokra. A tésztát főzzük ki sós vízben 3-4 perc alatt. a paprikacsíkokat tegyük robotgépbe, és keverjük simára. Öntsük ezt a pürét egy serpenyőbe, és pároljuk alacsony tűzön 3 percig. Szűrjük le a tésztát, tegyük a paprikához, keverjük hozzá a spenótot és a sajtot, keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 50 perc.
Nehézségi fok 2.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom