A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk négy lapra. Álljunk neki a krémnek: A hozzávalókból készítsük el a pudingot, majd vegyünk ki belőle pár kanállal, amit keverjünk el némi lekvárral is. Az első lapot kenjük meg pudinggal, a másodikat tegyük rá, és kenjük meg lekvárral, tegyük rá a harmadikat, amit ismét pudinggal kenünk meg. A negyedik lapot is ráhelyezzük, és megkenjük a félretett keverékkel. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>